Hogy kik vagyunk?

Elsősorban ragasztóspray specialisták. Másodsorban ragasztóanyag specialisták. Harmadsorban innovatív ragasztási megoldásokat szállítunk start up vállalatoknak.

 

Az Indi Europánál 2008 óta támogatjuk professzionális partnereinket, hogy közösen megtaláljuk a megfelelő ragasztóanyagokat számukra. A kézzel fogható termékeken túl, mögöttük állunk közvetlen gyári támogatással, azonnali szakmai tanácsadással, valamint profi problémamegoldással.

Hosszú távú ügyfélkapcsolatokat építünk. Meghallgatjuk és megpróbálunk megoldást találni ügyfeleink problémájára.

Azért vagyunk, hogy segítsünk, ne csak megrendelést teljesítsünk. Hisszük, hogy mindenki megérdemli, hogy olyan ember szolgálja ki, aki ért a szakmájához. A termék ismeretétől a technikai információkig igyekszünk a tapasztalatainkat, tudásunkat megosztani.

Minőségben nem ismerünk kompromisszumot. Ajánlott és forgalmazott termékeink gyártóit személyesen ismerjük. Az anyagokat előzetesen teszteljük, hogy Önhöz már csak a legjobb minőség jusson le.

 

Mit kaphat Ön, ha minket választ?

Az applikációtól a projekt költségvetésétől függően bármilyen ragasztóanyag beszerzése.

Az Ön elvárásainak legjobban megfelelő technológia kiválasztása.

Az igényeknek megfelelő anyagok kifejlesztése.

Projekt költségkalkuláció.

Helyszíni képzés bármelyik munkatársnak.

Helyszíni tesztelés a megfelelő anyag kiválasztása előtt.

 

Saját márkás termékeinken kívül a legnagyobb márkák termékeit is forgalmazzuk. Termékeink megtalálhatóak a repülőgép, bútor, járműipar, fa, üveg, csomagolás és még sok-sok egyéb felhasználásban.

 

A ragasztók jelen vannak, körül vesznek a mindennapokban is. Az autóban, amit vezetünk, a konyhában, ahol eszünk, a vonaton ahol utazunk, a bútorban, ahol ülünk. Partnereink, az egészen kis cégektől kezdve a multinacionális vállalatokig használják ragasztóinkat.

Tudjuk, hogy milyen fontos a folyamatos alapanyag ellátás és a vevői rizikófaktor minimalizálása. Ezért tartunk fenn állandó gyártói képviseletet, hogy a lehető leghamarabb be tudunk avatkozni probléma esetén.

Cégünk munkatársai és beszállítóink egyaránt azon dolgoznak nap, mint nap, hogy innovatív és egyedi válaszokat adjanak partnereink problémájára.

Értjük az új kihívásokat, amikkel a managerek, vezetők találkoznak: az állandó nyomást, hogy rendben menjenek a dolgok, az emelkedő költségeket, a szorító határidőket, az állandó bürokráciát. Ezért tartjuk fontosnak, hogy legalább a felhasznált ragasztóanyagok miatt ne fájjon partnereink feje.