A márkanév

A QAC szórható kontaktragasztó család elsősorban nagy felületek gyors ragasztására alkalmas. A ragasztók olyan   felületeken használhatóak, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, rétegelt lemez és műanyag.

 

Ezeket a ragasztókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a faipar, bútoripar, az autógyártás és az építőipar által támasztott legújabb technológiai és környezetvédelmi követelményeknek is. Kiváló kötést érnek el az acél, a fa, a textil, az üveg és az üvegszál egymáshoz ragasztásánál.

 

A termelésben nem lehet egy pillanatnyi szünet sem, feladatok iparáganként különbözőek. Másra van szüksége egy matracgyártónak és másra egy pótkocsi szerviznek. Ez az oka annak, hogy honlapunkon iparáganként és azon belül felhasználási mód szerint soroljuk be/ajánljuk a ragasztókat. Innen már könnyebb kiválasztani, mi lehet a megfelelő Önnek.

 

Miért pont a QAC ragasztókat válassza?

 

Tudja-e Ön, hogy a szórható ragasztók használatával minden egyes négyzetméteren akár 200 g ragasztót is tudna spórolni a kenhető ragasztókkal szemben?

Egy négyzetméterre elegendő kenhető ragasztó anyagigénye általában 200-350g. A szórhatóknak ezzel szemben 50g/nm.

 

Számolja ki a különbséget!

Akár 75%-os anyagfelhasználás csökkenés!

A szórható ragasztók nagy előnye a kenhető ragasztókkal szemben, hogy a sűrített levegővel való meghajtás miatt csak annyi ragasztó kerül a felületre, amennyire szükség van. A célzott szórás, az állítható szóráskép miatt ellenőrzés alatt tartható a kifújt ragasztó mennyisége, így a túlszórás minimumra csökkenthető, a ragasztó eloszlása a felületen egyenletes vastagságú. Kevesebb lesz a hulladék, a tisztítási és karbantartási munkák lecsökkennek, összességében jelentős idő- és költségmegtakarítás érhető el.

A ragasztás időigényes munka és tudjuk: az idő pénz.

 

Azért ajánljuk Önnek a szórható ragasztókat, hogy:

  • csökkentse a munkára fordított időt
  • csökkentse a ragasztási és tisztítási költségeket
  • csökkentse a ragasztó mennyiségét
  • csökkentse a hibás ragasztásból keletkező hulladékot

Ne higgyen nekünk- próbálja ki Ön is!