QAC ACR ragasztó eltávolító spray

 

acr

Gyors. Alapos. Kényelmes

 

01 Nem okoz korróziót

02 Eltávolítja az olajat, zsírt, ragasztószalag maradványokat és a szennyeződéseket

03 Megfelel a szigorú környezetvédelmi és egészségügyi szabályozásoknak

04 Megfelel a szigorú tűzvédelmi szabályozásoknak

05 Nem károsítja a felhasználók egészségét

06 Magas tisztítási teljesítmény jellemzi

07 Feloldja a folyékony ragasztót is

08 Eltávolítja a túlfújásból származó ragasztómaradványokat

09 Széles körben használható gyártási területeken

 

Olcsóbbat. Jobbat. Egyszerűbben

 

? Vigyázni kell a felületre tisztításkor?

? Mellé ment a ragasztó és nem tudod, mivel távolítsd el?

? Új megoldásokat keresel, mert a piacod elvárja?

? Időt akarsz spórolni a tisztítással?

 

Az ügyfeleid elvárásai magasak. Jó minőségű munkát várnak el, a lehető legjobb áron. Azonban ne csak rájuk gondolj, hanem magadra is. Neked sem mindegy, hogyan és mivel dolgozol. Könnyítsd meg a munkádat.

A ragasztóeltávolító sprayvel könnyen, gyorsan végére érsz a karbantartási munkáknak. Nemcsak időt, de energiát is spórolsz magadnak. Fújd be a szennyezett felületet, várj pár percet és töröld le a maradványokat. Ennyi az egész.

Ne félj attól, hogy a munka során összekent felületet nem tudod megtisztítani a félrefújt ragasztótól, vagy a régi szennyeződést nem tudod leszedni.

 

Hogy miért? Olvass tovább!


 

Tények

 

Nagy felületre elég

Ez mit jelent Neked? Ne tévesszen meg a kiló ár és a gramm ár összehasonlítása. A felhasználás mennyisége a lényeg. Egy flakon 6-8 négyzetméterre elég. De vigyázz, ez egy középérték, mert ez jóval több és kevesebb is lehet, attól függően, hogy milyen a szennyeződés.

 

Citrus illatú

Ez mit jelent Neked? Ezért tudod autóban és beltéren is használni, nem rombolja az egészségedet, nem kell légzésvédőt használnod munka közben. Nem irritál.

 

Gyorsan elpárolog

Ez mit jelent Neked? Nem marad rajta az anyagon a tisztítószer, nem kell külön időt fordítanod arra, hogy még ezt is letöröld. Időt és energiát spórol Neked.

 

Egyenletesen felvihető a felületre

Ez mit jelent Neked?  Pontosan tudsz célozni szórófejjel, így oda kerül az anyag, ahová valóban szántad. Egyenletesen tudsz egyszerre nagy felületet befújni, de akár egy egészen pici sarkot is meg tudsz tisztítani.

 

Nincs veszteség

Ez mit jelent Neked? Különösen fontos, hogy ne maradjon kifújhatatlan anyag a flakon alján, illetve ne száradjon be, ha nem egyszerre használod fel. Ebből neked komoly veszteséged adódhat. Ennél a tisztítónál teljesen ki tudod fújni az aljáról az utolsó cseppet is.

 

Nem korrodálja felületet

Ez mit jelent Neked? Vigyáz az anyagaidra, a használat után másnap nem arra fogsz ébredni, hogy tönkretette a méregdrága anyagot és dobhatod ki. Nem marja meg és nem korrodálja felületeket.

 

 

Hogyan használd?

A legegyszerűbb módja a ” fúj és töröld, fújd és töröld” módszer. Fújd a felületre, várj egy kicsit, attól függően milyen a szennyeződés és töröld le. Ha még mindig maradt rajta bármi, ismételd meg.